Glade Vims – 9 uker

Må jo skrive en liten rapport på hvordan det går med lille Glade Vims.

Hun vokser noe helt enormt!! Snakk om å prosessere maten grundig 🙂 Den gamle flykassen jeg brukte til henne nå i helgen passet på lørdag og ble for liten allerede på søndags ettermiddag. Hm. Må finne ett nytt midlertidig bur til henne. Kanskje jeg skal ta sjangsen på å introdusere ett tøybur til henne? Jeg skal holde kurs i Vinstra i helgen og da må Vims ha ett «ventebur».

Hvordan hun er? Vel, hun er utrolig søt når hun sover og er sikkelig ufordragelig når hun er overtrett. Akkurat som en sunn frisk valp skal være 🙂

Ellers imponerer hun meg, hun er stødig og har en god evne til fokus. I går var hun med på trening for første gang og jeg var jo litt spent på hvordan hun ville takle det.

Vi så fort at hun ikke kan stå i bånd og vente når jeg trener med en av de andre to. Hun kaster seg frem i båndet siden hun vil være med oss – og det ble litt skummelt siden hun gjerne har båndet tvunnet rundt beina sine!! Så jeg må enten ha henne i bilen eller ha henne i bur enn så lenge.

Jeg testet stresshåndteringen hennes i går kveld. Jeg tok henne ut på banen og lekte/trente kontakt, lek og innkalling samtidig som to andre hunder ble trent på banen og det gikk strålende. Hun nølte litt i starten men klarte fort å koble fokus på meg og det vi to holdt på med. Glimrende 🙂 Dette blir bra.

Liz og Mie har innsett at Vims blir værende her og har nå akseptert henne fullt ut som en av gjengen. De inviterer henne til lek, passer på henne og oppdrar henne når det er nødvendig (som det er titt og ofte – he he). De er trygge gode hjelpere begge to.

Mie inviterer Vims til å «prøv-å-ta-leken-min-da»-leken 🙂

🙂

«Jeg er farlig !!! Gi meg leken!!!»

 

Disse bildene ble tatt på mandag og hun har vokst siden det ja 🙂

 

 

 

10 kommentarer om “Glade Vims – 9 uker

  1. Hun forandrer seg hver gang du legger ut bilder. Bare fra søndag til disse bildene synes jeg at jeg ser forandring. Når jeg ser henne i morgen har hun nok forandret seg enda mer tenker jeg 🙂

    1. Ja det blir spennende å se hvordan hun blir når hun er ferdig 😉 Tenk det, når jeg hentet henne var hun 4,4 kilo – i dag (en uke senere) veier hun 5,7 kilo !!

  2. Herregud så fine disse valpene ble altså! Ille stolt «mormor» jeg nå 😀 Hihi!
    Lykke til videre med henne – gleder meg veldig til å følge utviklingen 😉

  3. Stoffbur….. ?? Nei….. det har vi prøvd – hehe… fungerer dårlig – hvis ikke du har veldig lyst å kjøpe nytt stoffbur etterpå så 😛
    Herlige bilder av herlige Vims 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s