Glade Vims – 11 uker

Dere får ha meg unnskyldt at jeg legger ut så mange bilder av lille Vims !! Men; det er bare det at hun vokser så avsindig mye  – så da bare må jeg ta mye bilder da 🙂 Og siden bloggen er suveren som arkiv – vel … da blir det mange bilder her inne 🙂

Den siste uken har vært relativt rolig; bare vanlige dager. Dager som består av trening, hvile, øve på å gjøre ingenting, turer og besøk.

Vi hadde æren av å få Gla Chips (Vims sin ene søster) med familie på besøk på søndag og de to søstrene hadde det utrolig morsomt sammen.

To vakre søstre 🙂

Chips ble puttet i bur for å sove og etter en stund mente Vims at det var nok soving på denne søsteren! (foto: Eskeland)

Våken ?! Leke mere? (foto: Eskeland)

Jeg har selvsagt begynt å trene henne. Vi har startet en klikketreningsgruppe hvor hun får øve på å trene sammen med meg mens det er andre fristende valper tilstede. Det krever fokus 🙂 Glimrende å trene på. På klikkertreningene jobber vi mest med triks, vi må jo jobbe oss opp som ett godt team. Hun er ikke så flink til å tilby en variasjon av adferder enda, det virker som om hun er en reflekterende hund så da får jeg ta hensyn til det når vi jobber sammen. På agilitybanen har hun jo selvsagt tatt rør og fått godbiter på stigefeltet 🙂 Pluss at vi har lekt noe rundt en hopp-vinge sammen 🙂 Det er mye god føring som kan lekes inn allerede nå.

Og så noen bilder til slutt:

Størrelsen på ballen er ingen hindring 🙂

Jeg er veldig spent på hvordan de ørene blir når hun er ferdig å vokse 🙂

🙂

Vims; hunden med alle de rare uttrykkene 🙂

I dag veier hun 6,7 kg. Hun har strukket seg mye den siste uken og er høyere bak enn foran 😉

10 kommentarer om “Glade Vims – 11 uker

  1. Fine Vims`n! Så mange flotte bilder, og jeg ser at det er litt valpetenner hos deg også (på bilde i lek med søsters). Gleder meg til tannfelling er over! *puh*

  2. Blir jo bare penere og penere jo! Er du heldig får hun ører som Bonus, ustabile….. :-))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s