Nannestad stevnet helgen 19 og 20 mai

Hva er det med meg og Nordkisa?! Hvorfor får jeg ikke plasseringer der oppe? Er det det at våren ikke har kommet så langt der som her? Vil jeg egentlig til vestlandet å konkurrere denne helgen, vel vitende om at der er våren kommet mye lengre… Ikke vet jeg, men noe må det jo være. Jaja. Men det sies jo at en elendig generalprøve gir en god premiere, så da satser jeg på det siden det er uttak neste helg. Jeg har, som de fleste andre i klasse 3 tenker jeg, meldt Mie på til uttaket. Gleder meg; det skal bli morsomt å jobbe under press.

Men det har jo ikke helsvart i helgen da; jeg har bare litt høye krav til meg selv og egen prestasjon. Det som er den viktigste læringen (igjen) etter helgen er at jeg MÅ holde fokus for Liz selv når / hvis den første feilen kommer. Jeg har en tendens til å falle «litt» sammen. Skal skjerpe meg; lover !!

Over til løpene vår 🙂

Lørdag

Liz_hopp3_disk … Liz tåler ikke at jeg forankrysser henne tidlig ved enden av slalåmen. Jeg ignorerte feilen og fortsatte bare som ingenting (nesten). 

Mie_hopp3_disk … Mie ville bestemme selv hvilke hindre som skulle tas i starten. Slikt blir det disk av. 

Liz_agility2_disk … Jeg skjemmes!! At jeg ikke kan få inn i beina at jeg MÅ følge Liz helt opp ved hopp #3 😦 

Mie_agility3_10 feil inklusiv feltfeil på stigen !! Mie da !! Vi hadde jo blitt enig om at det var slutt på sånt tull !! 

Mie_lag_1 feil fra Mie men laget disket desverre. Siden laget var disket da det var min tur prøvde jeg å sende henne inn i røret fra baksiden, men jeg stod ikke godt nok plassert. Hadde ikke briefet det så da blir det sånn. Men; MIE TOK STIGEFELTET !!!!! snøft !!! 🙂 hah!! Jeg vant !! 🙂 🙂 🙂 

 

Søndag

Liz_hopp3_disk …Det var glatt vått gress og det kombinert med en trang bane med brutte krappe svinger var vel kanskje ikke helt optimalt. Så Liz gled etter hinder #2 og da ble jo jeg ultratuppehønemor og var mer bekymret for henne enn å ha fokus på å gjøre jobben min! Men det så jo greit ut og etter en god nedgåing etterfulgt av tøy & bøy var jeg nesten helt trygg på at det hadde gått bra med henne 🙂 

Mie_hopp3_disk … Hun mente at vi skulle ta hinder #3 som hinder #2 !! Og så kunne hun plutselig ikke slalåinngang … sånn er det å jobbe med levende dyr som en så kjekt sa det … 🙂 

Liz_agility2_disk … Ny nestekollisjon !! Au !! Nå var det meg som nesten ble skadet; kom unna med bare en kraftig vridning av musklaturen i høyre bein. Jeg var overbevist om at Liz ville ta stigen, men det gjorde hun ikke nei. Hun kom som en prosjektil ut av røret hun. 

Mie_agility3_disk …»Yes; I did it again» sa Mie og tok en repitisjon av starten fra hoppløpet. Men hun satt igjen på start da !! og tok ikke stigefeltet 😦 Makan!! Snakk om å være en liten hund proppet med personlighet 🙂 

Mie_lag_feilfritt MED STIGEFELT på Mie (laget disket desverre). Jeg har vitner på at hun hadde alle 4 labbene på selv om dommeren dømte feil. 

 

Så oppsummeringen på fokuspunkter frem til neste helg er

– Jobbe hele veien ut

– Følg Liz helt ut i momentene, hun er blond og MÅ ha meg der

– Stoppe helt opp på stigen med Mie

🙂

Vims har brukt helgen til å vokse !! Jeg måtte ta ut selen hennes med halvannen cm i dag, sist hun brukte den var på fredag!

8 kommentarer om “Nannestad stevnet helgen 19 og 20 mai

  1. De små er proppet med egen vilje også ❤ ! Jeg simpelthen elsker min lille venn!! Håper benet ditt kom seg fort etter vridningen. Agility er en tøff sport!

  2. Det går opp og det går ned,kanskje du på forhånd hadde bestemt deg for at det ikke skulle gå??jeg har et slikt «forhold» til Hamar 😉 håper Vims fortsatt er ok 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s