Mange gode løp for oss på 3 dagers stevnet på Stav denne helgen

Endelig var det klart for stevne igjen; mer enn en måned siden sist 🙂 og TUSEN TAKK til klubbene som gjorde Stav stevnet så bra. Dere er rett og slett flinke !

Vims brukte stevnet til å perfeksjonere sin evne til å gi nesten alle gode klemmer !! Om de ville ha eller ei 🙂

Alle skal få; hilsen Vims 🙂 (mobilbilde)

 

Fredag

Mie_hopp3_4. plass … hinderfeilfri men tidsfeil. Det var en bane som var noe trang i midten som gjorde at vi var mange som måtte bremse ned hundene for å forhindre disk.  

Liz_hopp3_disk … jeg gav opp etter det første rivet. Ikke bra. 

Mie_agility3_11. plass …Vegring slalåm og for treg føring. Hun hater rundtsvingene så det må jeg få gjort noe med rett og slett 🙂 

Liz_agility2_disk … og der gjorde jeg det igjen! Detter ut mentalt etter første feil. Stakkars Liz som har så teit fører. 

Lørdag_del 1

Siden hopp3 løpene kolliderte såpass så prioriterte jeg Mie på del1 av dagen og Liz på del2. Ville teste om jeg ville klare å ha bedre fokus da.

Mie_hopp3_disk …men ønsket om bedre fokus feilet. Jeg klarte å få ett alvorlig anfall av banedysleksi. Stakkars Mie. Ser at vi må trene på å få opp farten mellom hindrene. Hun er avventede på neste kommando. 

Mie_agility3_feilfri 6. plass … Jeg må hente henne bedre i krappe svinger og ikke minst løpe fortere hele veien inn!! 

Liz_agility2_gjennomført med feltfeil på vippe og møne …ellers så var det mye bra her. 

Lørdag_del2

Liz_hopp3_disk på nest siste hinder som egentlig skulle tas fra baksiden. Men denne gangen klarte jeg å jobbe til tross for riv tidlig i banen 🙂 

Mie_agility3_feilfri 7. plass 🙂 Kjære vakre Mie, kan du være så snill å løpe fortere mellom hindrene? Noe av forklaringen på manglende fart fra Miemoren er nok at hun er hormonell fremdeles etter løpetiden. Hun var ferdig med den for ca 14 dager siden.

Liz_agility2_6. plass 🙂 hun rev nest siste hinder, ellers feilfri. Det er til å grine av !! Kjære vakre Liz; kan du ikke bare la alle pinnene bli liggende på plass? 

Søndag

Mie_hopp3_6.plass 🙂 med 1,33 i tidsfeil. Jeg ser jo at jeg ikke fører henne godt nok, skam på meg. 

…og så disket vi resten av løpene den dagen; om jeg var sliten? nei! Men ikke nok fokusert rett og slett. Jeg har flinke hunder så jeg tar på meg det hele og fulle ansvar for diskene 🙂

Liz_hopp3_disk … i godt selskap, det var ikke mange som kom gjennom den banen. Jeg brukte en layering før pølsen for å rekke godt nok opp til hoppet som skulle taes fra baksiden. Men dusten meg blir stående litt for lenge før jeg løper! Må løpe med en gang når jeg lager meg muligheter for snarveier! 

Mie_agility3_disk … Makan for ett rotete løp! hehe 😉 Og Mie fikk en litt forlenget rundt-kommando «rundt  – er det mulig å bruke så jæ…. lang tid?!!!!» hm … Vi må trene på rundt ja. Og så var det dette med å la meg bakkrysse seg inn i ett rør!? 🙂 Mie har egne meninger hun 🙂 

Liz_agility2_disk …juhuuu – gøy bane; hilsen Liz 🙂 

 

JADA; jeg vet at jeg er min aller største kritiker 🙂 og ja, det er veldig mye jeg er fornøyd med. Det jeg er fornøyd med perfeksjoneres og det jeg er misfornøyd med må jobbes med. Kjekt å ha noe å trene på 🙂

 

 

Tusen takk til dere som filmet meg 🙂

2 kommentarer om “Mange gode løp for oss på 3 dagers stevnet på Stav denne helgen

  1. Mye bra her Nina 😀 men kanskje Mie skal bruke mindre energi på å bjeffe på hånden din og heller tenke litt mer frem? 😉 Dessuten syntes jeg du slurver mindre med Mie,kan det ha noe med tempoet til Liz å gjøre og om øreapparatet står på? Vims er lik pappaen sin på en prikk,kooooose 😉 Og ja,sliten vil jeg absolutt tro du var 😉

    1. Stønn! Om jeg har brukt mye tid på den bjeffingen hennes. Hun er ikke så ille nå men noen ganger så bjeffer hun seg helt vekk og inn i «bjeffetåkeheimen» !! Stopper jeg henne helt så er det straff og motivasjonen faller helt til bunn. Så gode råd er hjertelig velkomne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s