Test av nye tanker og ny føring – Fredrikstadstevnet denne helgen :-)

Og det gav resultater 🙂

Jeg testet ut flere nye ting denne helgen:
– gikk med kun 1 hund pr dag
– fokus på å ikke la Liz bli preget av feil i banen
– ny føring med Mie

Snakk om å ha den store testhelgen 🙂 I tillegg ble selvsagt Vims trent på sidelinjen; flinke Vimsemoren som alltid har full fokus når vi trener 🙂

Gå med bare 1 hund pr dag

Det var behagelig å bare fokusere på en av gangen og i tillegg ha god tid til å være sosial. Var jo riktig så hyggelig faktisk; tror nok jeg kommer til å gjøre det flere ganger når det passer sånn ja. Litt avhengig av hvilke dommere som dømmer hvor og om det er endags stevne eller ei. Har to stevner igjen i år og da går jeg med Liz og Mie begge dager.

Unngå at Liz klistrer på meg

Når det blir feil i banen, og hvis jeg utrrykk for misnøye til Liz (ja, jeg er bare ett menneske jeg og …) så klistrer hun på meg og mister alt av fremdrift. Da blir hun redd for å gjøre feil. Stakkars. Sånn skal hun slippe å ha det så jeg har lovet meg selv at jeg ikke kan la henne merke annet enn at hun er gullende god 🙂 Klarte det på begge løpene hennes denne helgen.

Ny føring med Mie

Stor takk til Vims sin oppdretter som spurte hvorfor Mie bjeffet på hendene mine! Ja hvorfor det… Jeg gikk inn i tenkeboksen og testet ut forskjellige ting på trening. Jeg har lagt ut leker forskjellige steder i banen for å få fokus vekk fra hendene mine og i tillegg ført henne ved hjelp av fokus på mitt balansepunkt og beina mine. Resultat på trening har vært økt fart og stille Mie. Så jeg var rimelig spent da dette skulle testes ut i går. Trenger jeg å si at det var ekstremt rart å briefe at jeg ikke skulle bruke armene mine?!

Over til løpene; Liz lørdag og Mie søndag.

Liz_hopp3_10 feil hvorav en vegring som kastet bort mye tid … Men flinke Liz klarte å beholde fremdriften sin selv etter vegringen 🙂 Det regnet en del så filmen bærer preg av det. 

Liz_agility2_15 feil … ett riv, en vegring og feltfeil mønet. Jaja. Hun beholdt gløden sin hele veien til mål 😉 

Mie_hopp3_0 feil … Jeg var ufattelig spent på om jeg ville klare å holde armene passiv gjennom løpet og det gikk. Ingen bjeffing-på-hender fra Mie og hun bedret farten sin 🙂 Vi har enda mere vi kan ta inn på forbrukt tid i banen men jeg trenger å få den nye føringen inn i ryggmargen. Har bare trent på det 4 ganger før helgens konkurranse! 

Mie_agility3_stigefeltfeil … Men det gjorde ingenting siden fokuset mitt var på å klare å unngå å forstyrre henne; stigefeltet jobber vi bedre med på neste stevne. Men den vippen er en skikkelig tidstyv for oss. Vinteren skal brukes til å bedre den passeringen ja; jeg har en treningsplan som vi har startet på 🙂 

Jeg bodde hos Line og hadde som alltid hyggelig samvær med henne og Lise 🙂 Takk for meg & mine 🙂

6 kommentarer om “Test av nye tanker og ny føring – Fredrikstadstevnet denne helgen :-)

 1. Hmmmm……………….jeg ser ikke noen filmer jeg :-(,
  men så bra dine nye tanker er og ikke minst, at du får til å gjøre det også :-).
  Fliiiink.

  Det er veldig godt å lese om dere som sier at det kan være en ide å bare
  gå med den ene noen ganger.
  Jeg har hatt det i tankene mine lenge med mine to,
  at jeg kommer til å velge det endel ganger.
  Når jeg hører dere er flere som gjør det, vet jeg at det er riktig :-).

  1. Filmene er her de; merkelig at du ikke ser dem ;(

   Takk; det hjelper å bestemme seg – da blir det så mye lettere å gjøre det 🙂

 2. For en forbedring 😀 Pass på at du ikke kompanserer med for mye bøyd overkropp 😉 Jobb videre med dette og tenk…ned med armer og inn med rumpa 😉 Grattis med flotte løp!!

  1. Takk 😉 og igjen tusen takk for observasjonen ! Det jeg også må unngå er å bli for stiv og hun må tåle etterhvert at jeg kan sende henne ut til hindre med armene mine 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s