Norwegian Open – ett flott stevne ja :-)

Så om jeg ikke klarte å levere optimalt for hundene mine så er det ikke stevnet sin skyld 🙂 Alt var perfekt rett og slett. Hall, underlag, dommere, krevende baner og hyggelige arrangører 🙂

Da vi var på supportertur til Agility VM i Liberec for noen uker siden fikk Tove og meg ett innfall og kjøpte oss knallrøde agilityskjørt – så på lørdagen i Kongsvinger introduserte vi en ny trend 🙂

Jeg tror nok jeg kommer til å kjøpe meg ett svart joggeskjørt !

Blir spennende å se om folk følger opp. Jeg må innrømme at det var behagelig å ha på og flatterende … 🙂

Løpene våre; jeg var sliten i helgen og det er en dårlig unnskyldning for å ikke være nok skjerpet. Men, det var sånn det var da. Hm, kan ikke ta fri uken før ett stevne for å være skikkelig uthvilt 🙂 Og det hjalp ikke helt på at Vimsen holdt meg våken natt til lørdag. Det var mange lyder utenfor hytten som hun bare måtte boffe på. Tirsdags morgen fikk jeg forklaringen på hennes noe endrede adferd i helgen; hun fikk sin første løpetid.

Igjen over til løpenen våre: denne gangen prøver jeg noe nytt. Jeg har satt sammen flere løp i en filmsnutt.

Mie_lørdag. Agility3 tok hun en nesten feilfri 5. plass; jeg klarte å dusteføre på henne en alt for stor sving. I hopp3 løpet tok hun andre hinder rett vei og ikke fra baksiden som hun skulle og i NO løpet var jeg dønn sliten rett og slett. Så da jeg bommet på linjen ble det kaos i hodet mitt. 

Liz_lørdag. Disket alt vi. Men Liz vant hvert løp hun. I ag2 rev hun første pinne og det gjør noe med meg. I NO banen fant jeg ikke linjen og i hopp3 løpet slet jeg skikkelig med å forstå hvordan jeg skulle løse banen. Så da vi fikk vegring på hinder#4 så raste alt av planer ut av hodet mitt og jeg gav Liz en herlig fartsbane i stedenfor. Vi var første ekvipasje ut så jeg hadde ikke mulighet til å få planlagt banen godt fra utsiden. Flesteparten disket den banen så dommeren gav en gjennomgang av banen etterpå; desverre fikk jeg ikke vært med på det. 

Mie_søndag. Hun gjennomførte agløpet sitt men fikk vippefeil, hopp disket vi galant. 

Liz_søndag. Nevnte jeg at vi disket mye i helgen? Og har jeg nevnt at det gjør noe med meg når hun river? Må slutte med det. 

Og dermed var 2012 sesongen over for vår det.

🙂

 

 

4 kommentarer om “Norwegian Open – ett flott stevne ja :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s