Vims har tatt sin første hele slalåm

Vimsen nærmer seg 11 måneder og hun er godt igang med grunntreningen sin. Jeg passer godt på at hun har lite belastning på ledd siden hun er så ung, men det er jo mye som kan trenes på.

Inntrening av slalåmen er jo alltid ett spørsmål om hvilken metode jeg skal bruke. Viva og Zille ble i sin tid trent opp med alléslalåm, Liz og Mie er trent opp i 2×2 og så var det Vims da. Det endte med at jeg startet med 2×2 med henne også. Og det gikk kjempebra med god progresjon på inngangstreningen. Men så kom mørket! Og regn. Hm.. enten så fikk jeg ikke trent her hjemme pga mangel på lys eller så bøttet det ned. Plenen min er kanskje ikke blant de vakreste men jeg hadde ikke lyst til å ødelegge den enda mer med løping. Ny runde i tenkeboksen; hva gjør jeg nå! Planen jeg endte på var å trene henne opp ved hjelp av bøyler og hoppevinger som fysiske barrierer for å hjelpe henne å lykkes. Og iløpet av tre treninger har hun lært å gå full slalåm.

Her en liten filmsnutt av hennes aller første hele slalåm:

Og etterpå tok hun den like vakkert med meg på høyre side.

Det viktigste for meg har vært å få forme den slalåmadferden jeg vil ha ved at hun tenker selv. Og det har jeg fått. Farten øker jeg etterhvert. Vims er en ettertenksom ung sjel som jobber med alvor så det er viktig at hun får lov til å lykkes i alt hun gjør.

 

Flinke Vims 🙂

2 kommentarer om “Vims har tatt sin første hele slalåm

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s