hmm … det var dette med å vekke bloggen til live igjen da …

Jeg skrev så optimistisk her for en stund tilbake at nå skulle jeg skrive mer i bloggen. Kan vel ikke helt påstå at jeg har gjort det, dagene fyker avgårde.

Jeg klarte å skade høyre leggmuskel en uke før jul og det har lagt en del begrensninger på meg. Jeg har en veldig høy motivasjon for å bli helt frisk igjen, så jeg tar behandling og opptrening seriøst. Heldigvis er det stor fremgang så jeg er optimistisk på at dette blir helt bra. Idrettsfysioterapeuten jeg går til er også veldig optimistisk. Bra det 🙂

Siden jeg er skadet så har det blitt mindre fysisk aktivitet både på meg og hundene. Heldigvis har jeg ett turområde hvor hundene kan løpe mye og jeg selv ikke trenger å bevege meg mye for å få gitt dem god trim.untitled-3243

Ellers så har vi brukt agilitytreningene til momenttreninger; det er er mye som kan trenes på med en fører som nesten ikke beveger seg. Stakkars Liz synes det er skrekkelig vanskelig å måtte jobbe selvstening. Men nå må hun takle det 🙂 Mie er preget av jeg ikke løper med henne – skikkelig teit rett og slett. Vims har så ufattelig mye hun skal lære, så for henne er det uproblematisk.

Her hjemme har det blitt mye klikkertrening; er glad jeg har klikkerkloke hunder – det hjelper godt på når man er noe fysisk redusert.

Men nå er det nytt år og nye muligheter og bare vent – snart løper jeg fort igjen 🙂 🙂

4 kommentarer om “hmm … det var dette med å vekke bloggen til live igjen da …

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s