Stevnehelg i Moelv

Det er alltid like hyggelig (og kaldt) å være på Moelv i februar, i år intet unntak. Vi (Tove og meg) overnattet på motellet på Biri denne helgen og vi fikk merke hvordan ungdommen på Biri har det. De RÅÅÅÅÅNER !!!! Hjelpes, vi fikk oss en god latter av dem. Snakk om å ha det gøy med å kjøre sidelengs på glatten, for å ta en pause på bensinstasjonen, for så å ta enda en runde eller ti på glatten. Jaja, vi har alle våre hobbyer 🙂

 

Jeg følte at jeg skulle kunne klare å løpe litt mer denne helgen men da jeg startet i Mie så kom det en mental sperre og jeg pinglet ut. Du ser det godt på det første løpet til Mie hvor forsiktig jeg er. Smertene er borte så nå gjenstår det at jeg tør – kombinert med å unngå de kraftigste markeringene med høyrefoten.

 

Jeg disket 4 av 5 løp denne helgen; sånn blir det når jeg ikke løper max. Men på ÅpenHopp løpet til Liz så klarte vi å karre oss til en 10ende plass. Rotet vekk en del tid pga en vegring.

 

Snurr film 🙂

4 kommentarer om “Stevnehelg i Moelv

 1. Har du trent mye felt med Mie Nina?

  På filmen ser det ut som hun har en liten «pause» før hvert hinder,ser ut som hun tenker seg om før hun satser..det dreper tiden din for hvert hinder 😉

  Liz virket svært ukonsentrert og jeg tror pga den «løse fekte armen din» at det også kanskje ødela litt..

  Perfekte svinger og slalominnganger på begge to 😀

  1. Mie kan felt på trening hun! Begge er veldig preget av at jeg ikke turte å løpe skikkelige. Mie blir veldig usikker når beina mine ikke er motoren hennes. Så helgens løp er ikke representative for det vi normalt leverer sammen.

   🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s