9. og 10. feb 2013 – kurs med Sascha Grunder

Og så kom helgen vi hadde ventet så lenge på 🙂
Her i sommer tok jeg kontakt med Sascha og spurte om han kunne ta turen opp hit og holde ett kurs for oss, og det sa han ja til. Jubel 🙂 Så vi fant en helg, jeg kjøpte flybillett til ham og booket hallen og iløpet av ett par dager var kurset fulltegnet. Så var det bare å vente … fra september i fjor til nå 🙂 Jeg hentet Sascha sent fredags kveld og tidlig lørdags morgen var kurset i gang. For ett kurs det ble; laaaaange baner og ikke ett eneste foran eller bakkryss.

Det som er ekstra bra med å bruke Sascha er at han har dømt oss en del og vet nøyaktig hva vi er dårlige på. Hehe – vi fikk kjørt oss!! Jeg har fått filmet mesteparten og har redigert sammen en film som viser litt av det vi jobbet med.

Snurr film

Som dere ser av filmen så er ikke Mie på sitt beste; hun hadde løpetid rett etter jul og er rimelig hormonell nå. Dere som kjenner henne kan jo tenke dere hvordan hun er når hormonene råder; en skikkelig prinsesse med furtetryne som ikke vil spise eller løpe fort. Jaja.

 

Tusen takk til hele gjengen for en fantastisk kurshelg og ikke minst en ekstra stor takk til Sascha 🙂

6 kommentarer om “9. og 10. feb 2013 – kurs med Sascha Grunder

  1. Å fytti katta….. jeg ble sliten av å bare se på…. og for ikke snakke om svimmel. Pluss jeg er litt glad jeg går i klasse 1 fremdeles…. Selv om Sascha lager litt vanskelige baner så er de morsomme også da. Har gått for han som dommer 3 ganger….. 🙂 Takk for lærerik film…. jeg har så sabolutt noe å jobbe med. 🙂

  2. Jeg tror jeg skal trene litt på det rundtomkringbyttet – det så litt roligere ut for fører enn alt det andre 😉 Godt du ikke får til alt med en gang – blir lettere å skjønne hva dere driver med da 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s