Vimsetrening 16. mai og Romerrikstevnet 18. og 19. mai 2013

Først en liten video fra torsdagens Vimsetrening 

Vims er en nytelse å trene og nå gleder jeg meg stort til å debutere med henne. Det blir på Värmtländsrallyet i juli 🙂 Da har jeg meldt henne på alle løpene siden det er så billig (hint hint til norske klubber) og tar de fire dagene som skikkelig konkurransetrening. Gleder meg til å oppleve henne i konkurransesammenheng. Hun er pr dags dato ikke klar for felt i baner enda men mye kan skje frem til juli. Hvis hun ikke blir klar bruker jeg vår tid i banen til å trene på den som banene inviterer til.

 

Romerrrikstevnet

For ett flott stevne det var 🙂 Takker og neier for super informasjon i forkant og strålende gjennomført underveis. Og når vi da i tillegg blir belønnet med supert sommervær var det det jo rett og slett strålende.

Mie ble overlykkelig da hun skjønte at hun skulle få konkurrere igjen og hun hadde det supermorsomt på alle fem løpene sine. 

.

Liz sine løp 

Jeg har kastet filmen fra hopp3 løpet søndag; fikk ikke til det jeg ville få til 😦 Jaja, sånn er det når man ikke klarer å bestemme seg for føring.

4 kommentarer om “Vimsetrening 16. mai og Romerrikstevnet 18. og 19. mai 2013

  1. Veldig tydelig at Mie hadde det kjempemorsomt på løpene sine 🙂 Liz ser ikke ut til å være klar for å pensjoneres ennå, og Vims ser veldig startklar ut…. – greier du alle tre?.

    1. hm … Vims kom i hus ett år før planlagt så jeg har en liten utfordring nå ja 🙂 Trenger at klubbene er flinke med å publisere planlagt ringoppsett før påmeldingsfristene så kan jeg planlegge hvilke hunder jeg skal melde på 🙂

  2. Blir så stolt av å se på unge flinke Vimsen,gleder meg antagelig like mye til debyen som deg,hehe 😀

    Flinke Mie,hun er vel ingen liten DIVA for ingenting!!

    Syntes det kokte både her og der med Liz og armene dine var som et helikopter,det er jo forståelig når det går så himla fort!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s