Liz og Mie på Oslo Hundeshow og Vims på Bronsemerkeprøve

Det er aktive dager 🙂

Hundene trenes opp innen spesialsøk og nærmer seg målet. De er godt igang med å lære seg forskjellige lukter (bever, maur, veggdyr og kadaver) og blir stadig flinkere innen romsøk. Spennende. Siden de nå kan få trene omtrent hver dag balanserer jeg det så godt jeg kan med å gi dem gode hviledager hvor det skjer ingenting. Som nå; i dag har jeg hjemmekontor og det er tre vakre sjeler som sover dypt rundt omkring i huset.

_MG_3828 _MG_3843 _MG_3856

I helgen var vi på Oslo HundeShow og siden vi ikke hadde oppsettet på ringene før påmeldingsfristen meldte jeg Liz og Mie på hver sin dag.

Lørdag var det Mie sin dag – dvs; Liz fikk gå Barn og Hund sammen med min flinke niese Anna 🙂

Mie Ag3; disk – hun klarte ikke frem-ut-hopp med meg på den andre siden av stigen.

Anna og Liz sitt Barn og Hund løp. Flinke Anna og snille Liz jobber bra sammen. De fikk litt kommunikasjonsproblemer ved stigen, men med litt fjernkommandering fra meg kom Liz seg over.

Film av resten av løpene våre fra helgen; Mie nekter meg å bruke armene for å markere krappe svinger, så får jeg slutte med det igjen da! Jeg fikk avverget en tyvstart på Liz i hopp3 og hun er så mammadalt at hun ikke kan sendes ut selv en halvmeter fra meg noen ganger. Haha, hun gjør det ikke enkelt for meg 🙂 I ag-løpet syntes jeg oppriktig synd på henne. Rett før det var hennes tur knakk vippen i to og det ble satt inn ett rør istedenfor. Det medførte at klassen ble nullstilt og vi måtte briefe på nytt. Liz tålte ikke at hun ble tatt vekk fra start og at jeg gikk fra henne for å briefe igjen, for så å vente på tur enda en gang. Hun hadde det fælt. Jeg vurderte om jeg skulle trekke henne, men det hadde blitt en grusom straff; så jeg valgte å starte og heller hjelpe henne med å få hjernen på plass igjen så godt det lot seg gjøre. 

Vims klarte Bronsemerket i går mandag 🙂 Flinke unge hunden 🙂 Dette var første gang hun tok felthindrene sammen med andre hindre 🙂 

4 kommentarer om “Liz og Mie på Oslo Hundeshow og Vims på Bronsemerkeprøve

  1. SÅ flink du var på feltene under bronsemerket 🙂 Det høres jamen ut som du stadig finner noe mer du må trene på også med de andre to 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s