Stevne i Sandefjord; Vims snikdebuterte, Liz ble tredje beste i tunnelcup og Mie hadde det kjempegøy :-)

Jeg har herlige lykkelige hunder 🙂

Det at de er så heldig at de får jobbe med snuten sin gjør at de faktisk jobber med enda større glede på agilitybanen, om det er trening eller konkurranse. De har god variasjon i dagene sine og det tror jeg er knallbra.

Vims hadde sin konkurransedebut på lørdagen; i tunellcup. Jeg var spent på hvordan hun ville være og hun var like stødig som jeg hadde forventet. Helt rolig og uanfektet da vi stod i kø. Brydde seg ikke om noe av det som foregikk; hun hadde full ro. Setter henne på start, hun blir sittende, vi starter og hun tar jublende hinder nr 1 – 2 – 5 🙂 🙂 🙂 johooooo – sa Vims. Hvinte gjorde hun også 🙂 Neste start; like rolig før start, jeg setter henne på start, går fra henne og sier bli; hun sitter med ett svært glis – oi oi – jeg går opp mot enden av første rør og der bare måtte hun starte liksom. Johoooo & hviiiin atter en gang. Jobber nydelig videre til jeg plutselig hører at det ropes veldig på Mie fra utsiden av banen – og hva ser jeg; jo en lett flirende Mie som kommer løpende inn i banen og SKAL være med. Jadda.

Jeg bråbestemte meg for å melde Liz også på TunnelCupen; hadde egentlig ikke tenkt å gjøre det. Men snakk om å bli belønnet for innsatsen; hun ble nr 3 sammenlagt 🙂 Rare Liz som digger å ha meg tett tett på hele tiden i banen 🙂 

Liz fikk gå både hopp3 og ag2 på lørdag og hopp3 på søndag. Flinke hunden leverte mye bra i banen men det holdt ikke til feilfrie løp (eh, vi disket alle tre løpene!). 

Mie deltok i tunnelcup og hopp3, søndag ag3 og hopp3. Jeg har som mål å få opp farten hennes og så langt så virker planen min 🙂 Hun kniper inn sekunder og hvis vi nå kan få gjort noe med behovet hennes for å svinge via Roma så kniper vi inn enda mere. Men dere, bakkrysse henne inn i rør skal jeg bare drite i – hilsen Mie. Ser også på videoen at når jeg kommer for tett på henne ved rørinngangen så vegrer hun. Vel, så får jeg holde mere avstand da. Hun er jo en SVÆR hund og trenger god plass 🙂 Mie gjennomførte de fire løpene med en feil pr løp – det siste løpet disket jeg for henne. Min skyld. Hundre prosent. Helt og holdet min skyld 🙂 

 

Jeg digger hundene mine 🙂
…men det er det vel ingen av dere som tviler på !

 

 

 

4 kommentarer om “Stevne i Sandefjord; Vims snikdebuterte, Liz ble tredje beste i tunnelcup og Mie hadde det kjempegøy :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s