Melsom 19. og 20. oktober 2013

Ridehuset på Melsom er kaldt. Nei iskaldt rett og slett. Så bra at jeg har godt med varme klær; da er det jo ikke noe problem 🙂
Lørdag stilte Mie til start kun i hopp3. Vi trener fremdeles på feltperfeksjonering så jeg holder henne unna agility frem til NM. Blir spennende å se om planen min virker. Mie disket hopp3 løpet; vi gikk i en felle som mange andre også gikk i. Fattig trøst, men men. Jeg ble litt satt ut av underlaget; det var vannet så grundig at det sugde grundig på første fraspark !! Så da kom jeg litt ut av rytmen. Sånn er det, min feil. Ser forresten på filmen at underlaget i dette ridehuset på ingen måte er det beste for lille Mie; hun sliter litt.

Søndag var det Liz og Vims sin tur.

Dette var en dag jeg hadde gruet meg litt til; Liz skulle gå sitt aller siste agility løp. For 2 år siden fikk hun en overbelastning i venstre skulder etter mye lek i dyp snø. Jeg har holdt svakheten under oversikt hele tiden og da hun begynte å «slurve» på felt i sommer fikk det meg til å tenke fornuftig etterhvert. Tok turen til fysioterapeut og sjekket henne grundig og det er ingen tvil om at Liz sliter med den muskelen. Det gir henne ubehag ved krafig oppbremsning og nedoverbakker. Jeg spurte fysioterapeuten om hennes ærilge mening, og resultatet ble en beslutning om å pensjonere Liz fra felt. På denne måten sikrer jeg henne fortsatt mange gode smertefrie år og hun kan få ha gleden av å være en ren hopphund.
Liz leverte nydelig i sitt siste agilitløp; rev en pinne og fikk en verdig 7 ende plass 🙂 I hopp så disket vi; det var en bane som krevde en selvstendig hund som kan sendes ut i momenter – det takler ikke snille vakre mammadalten Liz. 

Så var det jyplingen Vims sin tur; hun leverte flott til en 12 plass i agility1 – idioten meg klarte å være feil plassert foran slalåmen og påførte oss en vegring. I hopp1 disket vi på at Vims kan FREM !! Hehe 🙂 Jeg må skjerpe meg og bruke svingkommandoene hennes også når hun skal bare litt rundt vingen … På Norwegian Open starter Vims i hopp2 ! 🙂 Hun er klar nå. 

2 kommentarer om “Melsom 19. og 20. oktober 2013

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s