Litt om oss

Juni 2019
Mye har skjedd siden sist jeg skrev på denne siden. Kort oppsummert:
– Mie (10 år)  er nå en lykkelig agilitypensjonist
– Vims (7 år) er i sin beste alder og en aktiv agilityhund
– Piraya (2 år) er helt i startgropen på sin agilitykarriere

Jeg (… år 😉 ) er godkjent Agilitydommer.

——————————————————–

Januar 2015

Vakre Liz sitt liv ble dessverre avsluttet tidlig i januar.
Så nå er det bare Mie, Vims og meg som utgjør flokken.

Mie var en del av agilitylandslaget i 2014 men klarte ikke å kvalifisere seg til VM eller Nordisk. Hun er for liten (og treg) i forhold til sine konkurrenter.
Vims ble en del av rekrutt-troppen i 2014 og deltar der nå i 2015 også.

——————————————————–

Februar 2014

Litt rask oppdatering på hva som har skjedd de siste to årene.
Mie (5 år) har blitt hopp-champion i tillegg og smykker seg nå med NACH NA(h)CH foran navnet sitt. Hun er med i landslagstroppen 2014 og skal kjempe sitt beste i 4 uttaksstevner.

Liz (snart 9 år) har blitt en lykkelig pensjonist; hun sliter litt med den ene skulderen sin og det har såvidt startet å komme litt forkalkning øverst i ryggen hennes.

Vims (2 år) debuterte i fjor sommer og har allerede klart å bli en ren klasse 2 hund. Liker spesielt godt de tre agilitynappene hennes som alle er feilfrie seire. Vims er med i Rekrutten i 2014.

Dette blir ett spennende år.
Skal prøve å være litt flinkere til å blogge enn hva jeg var i fjor.

🙂 Nina

_____________________________________________________________

April 2012

Atter har store endringer skjedd; i mars hentet jeg hjem lille Border Collie´en Vims.  Liz begynner jo å bli veldig voksen og siden det tar ca 2 år å trene opp en god agilityhund så var det på tide å tenke nyrekrutering i flokken min.

Liz har endelig blitt en klasse3  hund i hopp men vi mangler ett par napp i agility. Mie har vært klasse 3 hund i både hopp og agility i 2010 og oppnådde å bli Norsk Agility Champion rett før hun fylte 3 år. Flinke hunden.

Takk for at du stakk innom 🙂

🙂 Nina

—————————————————————————-

Desember 2009

Det siste året har det skjedd mange endringer, enda en gang. Dessverre har vakre Viva har vinket endelig farvel, hun rakk ikke å bli 12 år. Hun er dypt savnet.

Men jeg har 2 vakre hunder igjen og de er begge aktive konkurransehunder – noe bloggen vil bære preg av. Det blir ikke flere hunder her på en del år nå siden Liz og Mie krever såpass mye som de gjør.

I tillegg vil det bli en del bilder i bloggen min; jeg øver stadig på å bli en bedre fotograf. Kom gjerne med tilbakemeldinger på bildene mine. OBS: Det er ikke lov å kopiere bildene uten mitt samtykke.

Hyggelig at du leser bloggen min.

😉 Nina

—————————————————————————–

Oppdatering pr november 2008!

Mye har skjedd siden jeg skrev på denne siden; en liten oppdatering:

 • Viva er snart 11 år gammel og jobber hardt med å perfeksjonere sin rolle som dronning.
 • Lille vakre Zille er ikke lengre blant oss; hennes helse holdt ikke og juli -08 var livet hennes desverre over.
 • Liz er godt igang som agilitykonkurransehund; hun er rask og intensiv og en fornøyelse å jobbe med.
 • Og nå starter vi snart en ny epoke; lille Mie kommer inn i flokken vår i slutten av nov-08.

Følg med i bloggen vår for tidvise oppdateringer 🙂

God lesning!

…Nina

20/11/08

—————————————————————————–

Jeg er den heldige eier av disse tre hundene: Papillonene Viva og Zille, og Border Collien Liz.

Viva er allerede 8 år gammel, og hun ble Agility Champion i desember 2003. Det var utrolig deilig, en nydelig belønning for alle de timene vi hadde trent agility sammen. Hun var også en del av Agility landslaget i 2004 og 2005. Hun er desverre pensjonert nå fra sporten etter en rygg-skade som hun pådro seg for ett par år siden. Det var en tøff beslutning å ta, men hun har smerter – og da er det ikke riktig å la henne jobbe. For hun trosser smertene sine…..

«Lille» Zille er bare 3 år gammel, og hennes største bragd så langt er å bli nr 2 på Årets Nybegynner liste for 2005. Det er en plassering som gjør meg ekstra stolt, spesielt mtp på at jeg måtte sykemelde henne sommeren 2005 pga en feil i kneet. Hun er nå operert, det ser ut som om operasjonen er vellykket – så om ett par måneder så regner jeg med at jeg kan begynne å trene henne for fullt igjen.

Liz er i skrivende stund bare 11 mnd gammel; og hun og skal bli en god agility-hund (det er ihvertfall planen) 😉 Så langt har jeg brukt mye tid på å gjøre henne og meg til ett sammensveiset team, lagt fundamentet for at hun skal bli en ag-hund + brukt (og bruker) en del tid på å trene grunnleggende momenter som vi vil trenge på banen.

Jeg har hatt hunder siden 1987, så det begynner å bli en del års «hunde»-erfaring nå. MEN, jeg har enda MYE å lære. Jeg instruerer en del; og stor-trives med å få ekvipasjene til å lykkes. Mitt mål for hver eneste instruksjons-økt er å gjøre både hund og eier stolt over egen prestasjon!

Velkommen til oss.

Tønsberg; februar 2006

Nina H

Reklame

4 kommentarer om “Litt om oss

 1. Heisann! Nå gleder jeg meg til neste kurs her, og regner med at Felix også gjør det! Nå har jeg forresten lagt ut bilder fra kurset på hjemmesiden, så hvis du har lyst så får du ta en titt!
  Lykke til videre! Vi sees vel snart regner jeg med.

  Hilsen Line

 2. Hei Nina!!! Jeg har ikke fått betalt deg for sokkene…. har rett og slett glemt det -beklager beklager!!!. Kan ikke du sende meg en mail med ditt kontonr så skal jeg se til å få betalt så fort som mulig.

  Hilsen Lotte (_lotte_@live.no)

 3. Hei!
  Takk for hyggelig trening i går. Ang fredrikstad så må du kontakte meg på tlf: 942 77 084 pga at jeg ikke har internett på en stund nå.
  Vi treffes vil igjen på torsdag eller i allefall på tirsdag neste uke.
  med vennelig hilsen Stine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s